Hoekbank Solution

Spitfire
Bekijk in de showroom
    Levertijd:8-12 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Stijlvolle leren bank in vele maten, kleuren en varianten verkrijgbaar. Ook leverbaar als rechte bank of loungebank

Bank Solution is een stoere en robuuste bank maar toch met een luchtige look door de open plint. Fraai detail zijn de retro stiksels in de rug van de bank!

Optioneel kan de bank worden besteld met een automatisch relax-systeem (aan de armzijde) dat dmv een touch bediening vloeiend kan worden. In tegenstelling tot de meeste relax banken op de markt vouwt dit systeem zicht volledige onder de zitting uit. Terug in zitstand ziet de bank er nogsteeds trendy uit. Het relaxgedeelte is altid voorzien van een hoofdsteun.

Overige hoofdsteunen zijn optioneel en kunnen los besteld worden en geplaatst worden waar men wil. Deze bank is zowel te bestellen als losse bank, als loungebank en als als hoekbank. Tevens verkrijgbaar als 2 zits, 2,5 zits of 3 zits bank. Leverbaar in een groot aantal stof en leersoorten.

Maar het belangrijkste is het hoogwaardige zitcomfort. Aangezien dit moeilijk onder woorden gebracht kan worden, nodigen we u uit om in alle rust dit comfort in onze showroom te ervaren. We staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende maten, kleuren en andere leersoorten of stoffen waarin deze bank te verkrijgen is.

De bank zoals getoond in de showroom is als volgt opgesteld:
KLEUR:CABRIO ANTHRAC.
POTEN:ZWART IJZER
STIKKING:CONTRAST
- 3 ZITS MET ARMLEUNING LINKS MET RELAXFUNCTIE LINKS MET HOOFDSTEUN
- HOEK RECHT
- 2,5 ZITS MET ARMLEUNING RECHTS ZONDER RELAXFUNCTIE

De prijs is van toepassing op bovenstaande uitvoering. In de showroom informeren we u graag over alle mogelijke uitvoeringen en bijbehorende prijzen.

Cowboy leder - Buffelleer

Cowboy leder is een stoer, solide en oersterk buffelleer. Het oogt robuust en wild, precies zoals het dier zelf. De huiden zijn chroom-gelooid en door en door geverfd. Daarna zijn de nerven gefinished met een combinatie van olie en wax. Het droogmalen aan het einde van het proces geeft het leer zijn zachter en natuurlijke uitstraling. Cowboy leder is uitsluitend gemaakt met aniline verfstoffen, om er zeker van te zijn dat de uitstraling nature is en dat de karakteristieke kenmerken van het leer zichtbaar blijven. De schoonheid van dit leer zijn de tinten in de kleuren, de natuurlijke punten (zoals insectenbeten en krassen) en met name de prachtige nerf-structuur van de buffel. Hoe ouder dit leer wordt, des te mooier het wordt.

Het zitmeubel wordt met de grootste zorg gestoffeerd en bekleed met “echt buffel-leder”. De hele levensgeschiedenis van de buffel is uiterlijk vertegenwoordigd in de huid door middel van littekens, insekten beten, schuurplekken, enz. Dit geeft het leder zijn vintage-look en zorgt dat alle huiddelen uniek zijn, ook met betrekking tot kleurverschillen tussen de verschillende huiddelen.