Boomstam eettafel met stalen onderstel

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Een Suar boomstamblad van maar liefst 8 cm dik met robuust stalen matrix onderstel

Een super mooie tafel met een onbehandeld boomstamblad.  Op sommige tafel wordt je opslag verliefd! Dit is precies zo'n tafel!

Een mooie grote tafel met genoeg ruimte voor veel gezelligheid. Het tafelblad is 8 cm dik. Liever een iets ander blad? We kunnen in de showroom samen met u de bladen online bekijken en een blad naar uw wens uitzoeken. De ene boomstamtafel is altijd nét iets anders dan de andere boomstamtafel en de tafel kan daarnaast ook nog eens helemaal naar je eigen smaak samengesteld worden. Een ander onderstel is behoort ook tot de mogelijkheden.

De boomstamtafels die gemaakt zijn van de houtsoort Suar bestaan uit 1 plak waardoor het tafel blad altijd een prachtig geheel is. De tekeningen en natuurlijke vormen van dit blad hebben ervoor gezorgd dat steeds meer mensen kiezen voor een suar Boomstamtafel. De houtsoort Suar is een tropisch hardhout met een rechte draad. Hierdoor is het hout relatief gemakkelijk te bewerken. Suar is van oorsprong familie van de meranti en is ongeveer 100 jaar geleden overkomen waaien vanuit Zuid Amerika naar Indonesië. Suar is een relatief zware houtsoort. De jongste ringen van Suar hout zijn licht van kleur. Zij zijn zichtbaar aan de uiteinden van de tafel. De kern van de tafel vertoont de diepe, donkerbruine tint van gerijpt Suar hout. De boomstamtafels worden duurzaam vervaardigd uit verantwoord gekapt hout. De tafel wordt als eenvoudig bouwpakket geleverd.

Alle bladen zijn verschillend. We zullen u vooraf de mogelijke tafelbladen tonen.

Afmetingen: 200 (l) x 100 (b) x 81 (h) cm