Deze vragen worden ons veel gesteld

Zit het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Passen de meubels bij elkaar?

We kopen meubels van series die goed bij elkaar passen. Het voordeel is dat alles binnen een serie heel goed te combineren zijn.

Kan ik de meubels komen bekijken?

Een groot deel van onze collectie kunt u komen bekijken in onze showroom in Winkel. Het kan uiteraard zijn dat de nieuwste aanwinsten nog niet in de showroom staan, maar wel al online te bestellen zijn. Bent u van plan om langs te komen in de showroom om een specifiek meubel te komen bekijken, bel dan eerst even om teleurstellingen te voorkomen.

Moet ik altijd een afspraak maken om de meubels te komen bekijken?

Nee, dat is niet verplicht. Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom in de showroom.

Ik wil een recreatiewoning of chalet in richten. Zijn deze meubels daarvoor geschikt?

De meubels zijn uitermate geschikt in een recreatiewoning of chalet. Juist doordat we o.a. veel eettafels op maat leveren, kunnen we rekening houden met de beschikbare ruimte in een kleine woning. Verder hebben we salontafels en bijzettafels in alle mogelijke maten, waardoor er voor uw situatie altijd een geschikt meubel bij zit. Door de lage prijzen die we hanteren is het inrichten van een complete woning heel goed betaalbaar.

Onze meubels worden ook gebruikt in de verhuur, bijvoorbeeld bij de BosBungalows en KustBungalows. De meubels zijn hier prima voor geschikt. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens een weekendje weg de meubels even uitvoerig te testen. Meer informatie over de bungalows staat op Heerlijke Bungalows.

Kan ik korting krijgen bij aanschaf twee of van meer meubels?

We verkopen al onze meubels tegen de laagst mogelijke prijs. We hanteren zeer lage marges. Het nadeel van deze prijsstelling is dat we bij aanschaf van meerdere artikelen geen extra korting kunnen verlenen. Daar is helaas geen ruimte voor. Wel worden de verzendkosten verhoudingsgewijs iets voordeliger zodat u toch goedkoper uit bent.